Liviu Săndulache – La doar 18 ani a reușit să impresioneze publicul iubitor de artă


La doar 18 ani a reușit să impresioneze publicul iubitor de artă. Picturile sale, de dimensiuni generoase fac ca portetele să devină mai curajoase și mai impunătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liviu Săndulache este încă elev al Liceului Victor Brauner din Piatra-Neamț iar la începutul acestui an, în cadrul Galei culturii nemțene, a primit premiul ”Dan Cepoi” pentru debut plastic.

Sâmbătă seara a avut loc la Galeria Era din Piatra-Neamț vernisajul expoziției ”Din spatele picturilor”. Tânărul artist, Liviu Săndulache, a expus 10 lucrări cu 10 personaje, reprezentând oameni importanți din viața lui, întâlniți în momente cheie ale existenței, care l-au ajutat de-a lungul timpului să-și descopere sinele.

Printre cele 10 lucrări regăsim un autoportret, o pictură puternică, curajoasă, cu profunzime care ar putea fi cea mai bună explicație pentru denumirea aleasă expoziției. Din spatele picturilor se întrezărește un artist care pășește timid în lume dar atât de sigur și de curajos între pânzele și culorile sale.

Deși este considerabil de tânăr, picturile lui sunt mature. Este curajos și foarte talentat” a vorbit impresionat artistul Mihai Agape.

Nu încape adevăr că este un tânăr deosebit de talentat. Dacă acum pătrunde în lumea artei cu timiditate, nu va trece mult timp și va dobândi acel curaj de a deschide uși din ce în ce mai mari și mai interesante care-l vor ajuta în evoluția sa artistică. Apreciez mult că vrea să cunoască, să învețe permenent lucruri noi, este foarte studios și muncitor. Își dorește să crească de la o lucrare la alta. Conștientizează că talentul unui artist trebuie însoțit întotdeauna de acea doza de genialitate care vine din maniera în care reușește să pună pe pânză poveștile, emoțiile, tulburările sale ca artist astfel încât privitorul să simtă ”vibrația” a ceea ce a simțit el în acel moment” a declarat Roxana Pricop, PR Communication și Galeria Era.

A fost lansată o provocare artistului, propunându-i-se să facă cea de-a doua expoziție la anul pe vremea asta, tot la Galeria Era. Liviu Săndulache a răspuns provocării spunând că va veni cu o surpriză pentru publicul iubitor de artă.

Expoziția va rămâne în Galeria Era din cadrul Central Plaza Hotel până pe 30 aprilie 2016.

PUBLICITATE