Liviu Harbuz are o problemă cu centimetrii?


Despre candidatul Liviu Harbuz se pot spune multe. Dovadă o fac zecile de articole care au apărut în ultima vreme atât pe cele mai importante site-uri de știri dar și pe televiziunile centrale. Promisiunile candidatului PSD au stârnit amuzamentul multora iar excursiile gratuite la mormântul lui Arsenie Boca au fost grav amendate de media națională. Dar asta nu e tot. Și limbajul „de cartier” și injuriile pe care Harbuz le făcea celor care comentau pe pagina lui de Facebook a fost un subiect de presă la nivel național.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă e să vorbim de manipulare vom începe cu un videoclip postat chiar de distinsul candidat și în care era foarte critic privind un trotuar din fața autogării. După ce în județul Neamț, în ultimile zile, a fost cod portocaliu de ploi și inundații, cadidatul PSD a găsit un motiv de a se promova electoral. Și pentru că, spre deosebire de alte orașe în care zilele astea străzile au fost inundate de apă (precum Iași), candidatul PSD a căutat câteva băltoace în care să-și poată umezi cizmele și sa-și facă campanie electorală.

Într-una din bălți, în care apa ajungea până la glezne (vizibil în videoclip), Harbuz a avut o declarație incredibilă: apa e aproape până la genunchi. Cam mare distanța. Nu ne permitem să îl acuzăm de lipsă de informații anatomice (genunchi ≠ gleznă) tocmai de aceea rămâne întrebarea dacă Liviu Harbuz are o problemă cu centimetrii?

https://www.facebook.com/liviuharbuz/videos/882889068504256/

PUBLICITATE