Liviu Dragnea şi premierul Tudose şi-au dinamitat propriul program de guvernare

La 10 luni de la instalarea noului executiv, Dragnea aruncă la gunoi programul de guvernare. Începând de astăzi, singura preocupare a guvernului PSD este să taxeze tot mai mult românii. – este semnalul de alarmă tras de senatorul de Neamț, Eugen Țapu-Nazare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Celebrele emisiuni TV în care Dragnea explica la tablă cum vor creşte salariile şi pensiile, cum economia va fi stimulată şi românii vor începe să se întoarcă acasă, vor rămâne în istoria post-decembristă drept cea mai mare cacealma livrată de un partid politic, alegătorilor.

Astăzi asistăm la asediul lui Dragnea şi al PSD+ALDE asupra mediului de afaceri prin impozitarea a tot ce mişcă într-o firmă privată. Astfel, taxa de solidaritate de 2% pentru angajatori reprezintă doar începutul. Legea pensiilor a fost amânată, guvernul nu are banii pe care i-a promis, singura modalitate pe care o vede este să fure din pensia copiilor (Pilonul 2 de pensii) pentru a le da, astăzi, părinţilor. Nu există un cinism mai mare în politica românească!

În urmă cu câteva luni promiteau un curs valutar Euro/Leu pentru 2017 de 4,46. Astăzi cursul este de 4,59.

Inflaţia anunţată de PSD pentru 2017 era de 1,2%. Astăzi, BNR anunţă că nivelul inflaţiei va ajunge la 1,9%, iar statisticile spun că Guvernul Tudose se împrumută cu 350.000 Euro/oră.

PSD se află între ciocan şi nicovală ca urmare a fraudei morale pe care a produs-o în alegeri. Vor trebui să dea socoteală bugetarilor pentru promisiunile neonorate iar protestele din ultima perioadă sunt doar începutul, dar gravitatea o reprezintă presiunea pusă acum pe sectorul privat care va fi obligat să deconteze financiar iresponsabilitatea guvernului.

Dragnea şi-a dinamitat propriul program de guvernare, striviţi de propriile minciuni şi incompetenţe iar măsurile impopulare ce vor fi luate anul viitor şi abandonarea promisiunilor din campanie vor contura eşecul total al guvernării PSD+ALDE şi al întregului său regim politic. – a mai precizat Eugen Țapu-Nazare

PUBLICITATE