Limbajul președintelui PMP Neamț la tribuna Parlamentului: „nu v-a stricat nimeni rozeta!”

Deputatii Corneliu Bichinet (președintele PMP Neamț și deputat de Vaslui) și Nicolae Bacalbasa (PSD) au purtat un dialog suburban de la tribuna parlamentului, la o ora dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs prilejuit de Ziua Europei. Mai intai, Bacalbasa a luat cuvantul si s-a referit la Raluca Turcan ca „Gurgan, Curcan”, apoi i s-a adresat unei deputate din sala spunandu-i „da cu labele, vezi ca faci fractura”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deputatul PSD i s-a adresat si lui Bichinet, care vorbise inaintea sa, si i-a spus ca Vasluiul este celebru pentru violuri si discursuri bune. Replica lui Bichinet – „Ati trecut de multe ori stimate domnule scriitor prin judetul Vaslui si nu v-a stricat nimeni rozeta.”

„Colegul meu de la Vaslui (se adreseaza deputatului de Vaslui PMP Bichinet, antevorbitor – n.r.) – violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiul! Eu sunt fractiunea care nu-si sie gura din parlamentul roman. Eu unul nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa, ma scuzati, sunt batran (referindu-se la Raluca Turcan care a vorbit inainte – n.r.)” a spus Bacalbasa de la tribuna parlamentului.
Apoi, catre o deputata care batea cu mana pe banca, facand un gest cu bratul: „Da cu labele, vezi ca faci fractura, vezi domnisoara ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa …votezi.”

Dupa ce l-a avertizat sa incheie, deputatul Gabriel Vlase (PSD) care conducea sedinta i-a inchis microfonul lui Bacalbasa si i-a spus sa mearga in sala, iar la microfon a venit din nou Bichinet, pentru dreptul la replica.

„Ati trecut de multe ori stimate domnule scriitor prin judetul Vaslui si nu v-a stricat nimeni rozeta” a fost replica lu Bichinet.

sursa:  hotnews.ro
PUBLICITATE