Laurențiu Leoreanu (PNL Neamț), reacție după ce PSD a respins majorarea alocaţiilor pentru copii

Majoritatea PSD-ALDE din Camera Deputaţilor a respins, marţi (19 septembrie), propunerea legislativă iniţiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocaţiei de stat pentru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Parlamentarul PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, a avut o reacție la votul dat în camera deputaților susținând că PSD este interesat doar de bunăstarea membrilor și imaginea partidului.

PSD maschează interesele politice într-o falsă grija faţă de populaţie. Este din ce în ce mai evident, acum, faptul că PSD este interesat doar de bunăstarea partidului şi a membrilor săi, de imaginea lor, decât de cetăţenii pe care îi reprezintă. 

Grupul PSD din Camera Deputaților a respins propunerea legislativă inițiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocației de stat pentru copii. De ce? Pentru că ei nu sunt purtători de vot? Asta să fie explicaţia, în condiţiile în care au crescut deja pensiile speciale, salariile din sistemul bugetar, precum şi o altă serie de beneficii pentru cei care susţin PSD?

Oare copiii noştri, care sunt forma eficientă de a investi în viitorul acestei ţări, de ce sunt trataţi de PSD doar la capitolul diverse? Unde este logica social-economică? Probabil e neinteresant pentru PSD acest lucru, pentru că nu produce voturi directe!

Politicianismul a atins paroxismul în explicaţiile ce au stat la baza respingerii de către PSD a acestui proiect de lege, adevărul fiind mai mult decât evident: dezinteres şi incapacitate administrativă! – este mesajul deputatului Laurențiu Leoreanu

PUBLICITATE