Laurențiu Dulamă: „vreau să-i reprezint pe nemţeni cu adevărat şi în adevăratul sens al noţiunii de ales”


Laurenţiu Dulamă, candidat PMP Neamţ pentru Camera Deputaţilor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Care sunt motivele pentru care partidul dumneavoastră v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor?
Filiala Neamţ a Partidului Mişcarea Populara a hotărât şi aprobat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare ţinând cont de profilul, integritatea, popularitatea şi bineînţeles experienţa şi notorietatea fiecăruia pentru judeţul Neamţ. Faptul că deschid lista la Camera Deputaţilor nu poate decât să mă onoreze şi să mă oblige în acelaşi timp.

În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, principalele priorităţi pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?
În primul rând vreau să-i reprezint pe nemţeni cu adevărat şi în adevăratul sens al noţiunii de ales. Nu-mi doresc doar să fac naveta timp de 4 ani la Bucureşti şi peste 4 ani să realizez că nu am făcut nimic real pentru locuitorii judeţului Neamţ. Ca proiecte şi iniţiative voi lupta pentru crearea realizabilă a locurilor de muncă prin atragerea de investitori români şi străini în parteneriate cu instituţiile statului. De asemenea voi lupta ca pădurea din Neamţ şi din România să nu se mai taie şi implicit să se reîmpădurească locurile rămase goale. Voi lupta ca Referendumul 300 validat de popor să fie pus în practică măcar din următorul an legislativ. Şi nu în ultimul rând voi lupta pentru Unirea Basarabiei cu  România, obiectivul de ţară al Partidului Mişcarea Populară!

Care este părerea dumneavoastră despre votul pe listă de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?
Susţin în continuare varianta normală şi cea mai apropiată alegătorilor, respectiv votul uninominal pe listă. Se pare însă că nici PSD cu ALDE ataşat dar nici PNL nu  agreează acest lucru.

(sursa: Agerpres)

15073572_309349652781824_8348574076472990504_n

La comanda: PMP Neamț
CUI AEP: 11160002
PUBLICITATE