Laurențiu Dulamă: „Traian Băsescu are o experiență care nu o găsim nici în PSD nici în PNL”

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, împreună cu Alina Tatomir (vicepreședinte PMP Piatra Neamț) și Bogdan Gavrilescu (vicepreședinte PMP Neamț) au prezentat anunțarea intrării în PMP a lui Traian Băsescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Președintele Traian Băsescu are o experiență care, în momentul de față nu o găsim nici în PSD nici în PNL…Pentru noi, este extraordinar că președintele Băsescu a ales în sfârșit cu adeziune să facă parte din PMP. Ușa partidului rămâne deschisă pentru acei nemțeni care cred într-un partid nou, un partid curat și care poate schimba clasa politică actuală”, a spus președintele PMP Neamț

Sâmbătă, 24 octombrie, va avea loc la Sala Palatului din București, Congresul Partidului Mișcarea Populară. Printre cei 6000 de delegați, județul Neamț va fi reprezentat de peste 100 de delegați, aleși reprezentativ din cei 5704 membri PMP Neamț. Principalul punct al congresului va fi lansarea noului program politic al PMP și strategia de dezvoltare a Mișcării Populare pentru următoarele luni premergătoare alegerilor din 2016.

Tot în cadrul conferinței, Laurențiu Dulamă a ținut să precizeze că „până pe 15 noiembrie sperăm să finalizăm lista finală de candidați pentru alegerile locale din vara anului 2016.”

 

 

 

 

PUBLICITATE