La Shopping City Piatra-Neamț se descoperă micii laboranți criminaliști

Elevii s-au bucurat de programul Școala Altfel, în cadrul „Laboratorului de Criminalistică”, organizat la Shopping City Piatra-Neamț, astăzi, 25 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În colaborare cu doamna profesor Irina Obrocea de la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, inițiatoarea Clubului de Criminalistică pentru copii din Iași, Shopping City Piatra-Neamț a organizat și găzduit un laborator de criminalistică pentru elevi, prevăzut cu echipamente profesioniste.

Astăzi, 25 mai, în intervalul 10:00 – 15:00, 5 clase a câte 25 de elevi, au deslușit tainele investigațiilor criminalistice cu ajutorul instrumentelor folosite de profesioniști: pixul cu cerneală invizibilă și lumină UV, pudre și pensule pentru prelevarea amprentelor și au avut ocazia să creeze urme şi impresiuni papilare.

Pentru „Laboratorul de Criminalistică”, s-a amenajat un spațiu în zona de food court din Shopping City Piatra-Neamț, unde cei mici au trăit experiența proiectului Școala Altfel și și-au testat abilitățile de criminaliști.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE