La Shopping City Piatra-Neamț, pe 23 iulie, are loc Summer Sale Party, într-o atmosferă hawaiiană

Cu ocazia reducerilor de vară, Shopping City Piatra-Neamț organizează Summer Sale Party, un eveniment pregătit pentru toți vizitatorii centrului comercial, duminică, 23 iulie, între 16:00 – 20:00, în zona scărilor rulante de la intrarea dinspre Bulevardul Decebal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Campania reducerilor de vară din magazinele Shopping City Piatra-Neamț este ocazia cu care se organizează Summer Sale Party, o petrecere tematică care va recrea atmosfera din Hawaii. Promoterii vor purta costume hawaiiene specifice, fuste și ghirlande colorate, iar angajații din centrul comercial își vor accesoriza ținutele cu elemente hawaiiene, pentru ca experiența vizitatorilor să fie cu atât mai autentică.

La Shopping City Piatra-Neamț, pe 23 iulie, clienții vor putea să simtă cu adevărat atmosfera din Hawaii la pop-up corner-ul unde vor putea face poze cu diferite accesorii specifice zonei: ghirlande, fustițe, ochelari, pălării, toate acestea pe fundalul sonor al muzicii hawaiiene. Primele 200 de persoane care vor face poze în photo corner-ul hawaiian vor primi câte un fresh din fructe exotice, iar primele 80 vor primi ghirlande cu flori colorate.

Evenimentul care face parte din campania reducerilor de vară va aduce primilor 400 de clienți, în funcție de valoarea cumpărăturilor, premii instant de care se pot bucura în sezonul de vară, care poartă branding-ul celui mai modern centru comercial din județ, Shopping City Piatra-Neamț. Aceștia vor putea primi evantaie, sacoșe de cumpărături în diferite modele, genți termoizolante, genți de plajă și seturi de picnic.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE