La Roman, primăria a intervenit cu material antiderapant încă de azi-noapte


Primăria Roman a fost pregătită şi în această iarnă pentru a acționa eficient în activitățile de deszăpezire ale municipiului. Astfel, s-a intervenit cu material antiderapant pe arterele din oraş încă de la ora 01:00, acţiune încheiată în jurul orei 05:00. De la ora 08:00, 20 de utilaje sunt prezente pe toate arterele din oraş, cu estimarea că în jurul prânzului se va reuşi să se degajeze zăpada din absolut tot municipiul. Pe alei s-a intervenit cu echipele de muncitori pentru împrăştierea sării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Roman face apel la romaşcani să dea dovadă de spirit civic şi, în acelaşi timp, să respecte şi legislaţia în vigoare, conform căreia agenţii economici, proprietarii de case şi asociaţiile de proprietari au răspunderea pentru degajarea căilor de acces din imediata proximitate a proprietăţilor.

În acest moment, Primăria Roman are în stoc materialul antiderapant necesar pentru efectuarea tuturor intervenţiilor pe timp de iarnă.

Pentru orice sesizare care necesită intervenţia autorităţilor locale, Primăria Roman pune la dispoziţia romaşcanilor şi numărul de telefon 0233.984

D.M.B.
PUBLICITATE