La Piatra-Neamț, 20 de persoane au ieșit să protesteze – sâmbătă (18 februarie)

Doar 20 de persoane s-au întâlnit astăzi (18 februarie), începând cu ora 18:00, în fața Casei de Cultură din Piatra-Neamț pentru a continua protestele împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Organizatorii susțin că se așteaptă la un număr mai mare de persoane, mâine (19 februarie), iar în funcție de numărul participanților vor face și un marș pe carosabil pe traseul: Casa de Cultură, Școala nr. 4, Muzeul de Istorie, Liceul de Chimie, și revenire la Casa de Cultură.

Dragi nemțeni, ne vedem sâmbătă și duminică, în fața CASEI DE CULTURĂ din Piatra Neamț pentru că ne simțim în continuare sfidați de politicieni. Aceștia ne demonstrează că uneori nu sunt incompetenți: sunt meschini. În această perioadă au loc cele mai ample proteste din istoria României, ca urmare a unor abuzuri fără precedent. Din păcate PSD-ul nu învață nimic! Noi le cerem doar un Guvern responsabil, ei ne acuză că suntem manipulați ba de Soros, ba de Iohannis, ba de multinaționale… Ei sunt nevinovați și generoși pentru că ”ne dau”! Noi suntem ”proști”, ”răgălii”, ”putori”, ”iresponsabili”… Ei bine, suntem obligați să ne apărăm demnitatea și țara de niște impostori. Aceștia ascund măsuri meschine de protejare a unor infractori în spatele unor reduceri de taxe și măriri de pensii și salarii. Poate la unii merge cu momeala, dar la noi NU! – este mesajul organizatorilor pe Facebook

PUBLICITATE