La Apa Serv „războiul” s-a transformat într-un circ penibil

Războiul de la Apa Serv se transformă, pe zi ce trece, într-un circ penibil. Cătălin Dughir, întors la serviciu după un concediu, a fost dat afară de directorul interimar Movilă Petcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Pe 21 februarie, am act adițional la contractul de muncă, prin care am revenit pe postul de director tehnic (postul de director de dezvoltare fiind ocupat). Astăzi, s-au terminat zilele de concediu (zilele libere rămase din 2016 și pe care, domnul Movilă, a refuzat să mi le plătească) și m-am prezentat la muncă. Domnul director a trimis pe cineva de la resurse umane cu o dispoziție în care era trecut că pe baza unei decizii C.A. se anulează decizia de a fi director tehnic. Eu am făcut o hârtie și am cerut toate documentele care stau la baza acestei decizii. Cei de la resurse umane s-au întors cu o hârtie prin care scria că nu am fost chemat la societate și prezența mea în companie nu este oportună sau ceva de genul ăsta. Adică să plec acasă. Eu am insistat să primesc documentele pe care le-am cerut iar domnul director Movilă a sunat la 112 și a chemat Poliția.” – a declarat Cătălin Dughir

Directorul Cătălin Dughir a mai declarat că documentele pe care le-a solicitat le-ar fi folosit în Instanță pentru a dovedi că este vorba despre un abuz în funcție. „În acest caz, practic mi se interzice un drept la muncă prevăzut la articolul 41 în Constituția României.” – a mai completat Cătălin Dughir

Pe lângă „războiul” de la Apa Serv, astăzi (16 martie), pe site-ul instituției a fost publicat un anunț pentru ocuparea a 7 posturi în cadrul Consiliului de Administrație al Companiei. Cu alte cuvinte, dacă tot sunt 2 Consilii de Administrație la Apa Serv de ce să nu facă cei de la Consiliul Județean, din nou, concurs?…alți bani, altă distracție!

Consiliul Județean Neamț organizează, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare și  a Hotărârii Guvernului nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor publice, concurs pentru ocuparea a 7 posturi de Administrator în cadrul Consiliului de Administrație al Companiei Județene Apa Serv S.A. Neamț.

Detalii despre concurs – AICI

PUBLICITATE