La 3 luni de la finalizarea lucrărilor, PSD ține Piața din Piatra-Neamț închisă

Piața Centrală din Piatra-Neamț a fost, este și va rămâne închisă atât timp cât cei din Partidul Social Democrat vor continua „confruntarea” păguboasă cu primarul liberal și nu vor decide să voteze în funcție de ce doresc cetățenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, 13 iunie, în ședința Consiliului Local, alianța PSD+ALDE s-au opus, pentru a 6-a oară deschiderii Pieței Centrale din Piatra-Neamț. Tot ieri, s-au împlinit 3 luni de când clădirea este finalizată dar stă închisă pentru că cei din PSD (plus anexa ALDE) refuză să voteze proiectele care ar putea deschide piața.

Pe lângă faptul că social-democrații nu au niciun motiv real pentru votul lor și nici nu sunt în stare să formuleze amendamente care să ducă la îmbunătățirea caietului de sarcini, aceștia caută nod în papură și ajung să se facă singuri de râs.
Exemplu:
În cadrul ședinței de ieri, 13 iunie, la proiectele ce vizau deschiderea pieței, consilierul PSD, Victor Marghidan a întrebat dacă protocolul semnat cu Ministerul Dezvoltării a ajuns la primărie. Atunci, primarul Dragoș Chitic le-a amintit că Ministerul care nici după 3 luni n-a fost în stare să semneze o hârtie, e sub conducerea PSD: „N-a ajuns nici acum protocolul de la minister, poate interveniti dumneavoastră că sînteti la guvernare să fie scoasă hîrtia din sertarul doamnei ministru, să fie semnată si trimisă la primărie“.

De remarcat a fost și poziția consilierilor PMP (doar 3 dintre ei) care, dacă până acum au votat cum le-a dictat partidul din alianță (PSD), în ședința de ieri, au votat pentru deschiderea pieței.

„INCREDIBIL ! Piata Centrala ramane inchisa, asa au decis astazi (n.r. – 13 iunie) din nou consilierii locali PSD si ALDE. Este a sasea oara cand consilierii locali PSD si ALDE voteaza impotriva proiectului propus de mine si sustinut de colegii mei de la PNL , care permitea deschiderea pietei. Astazi se implinesc fix trei luni de cand cladirea este gata dar politicienii locali de la cele doua partide refuza sa ofere orasului bucuria deschiderii pietei centrale.Este revoltator ca o parte din cei alesi de cetateni sa le reprezinte interesele in Consiliul Local iau decizii impotriva oamenilor din Piatra Neamt. Rusine PSD si ALDE !” – a fost reacția primarului Dragoș Chitic

PUBLICITATE