KFC la Piatra-Neamț – Investiţie de 350.000 de euro. 30 de noi locuri de muncă


dsc_0026KFC extinde rețeaua de restaurante prin inaugurarea locației cu numărul 63, în cel mai nou centru comercial din nord-estul țării. Prima unitate KFC din județul Neamț poate fi găsită în cadrul Shopping City Piatra Neamţ din Bulevardul Decebal, numărul 79, în zona de food court. Locaţia are o suprafaţă de 150 mp, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro, ce beneficiază de acelaşi design modern, specific tuturor restaurantelor KFC în România, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deschiderea restaurantului KFC a creat 30 de noi locuri de muncă în Piatra Neamț, oferind beneficii diverse angajaților acestei unități.

kfc,,Suntem mândri de fiecare dată când inaugurăm noi locații, însă acest restaurant este cu atât mai important fiind primul din județul Neamț, o regiune în care nu am ajuns până acum. Oportunitatea oferită de inaugurarea noului centru comercial din Piatra Neamţ ne-a ajutat să aducem produsele KFC mai aproape de locuitorii din nord-estul țării, pe care îi așteptăm astfel să se bucure de produse proaspete, preparate în fiecare zi în restaurant, după rețeta secretă a Colonelului Sanders, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reţeaua KFC din România acoperă 24 de oraşe. Pentru mai multe detalii despre noutaţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

 

*****

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky,este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken®și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500,cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcilede restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi,fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

D.M.B.
PUBLICITATE