KFC deschide primul restaurant în Piatra-Neamț, la noul mall


KFC (Kentucky Fried Chicken) deschide primul restaurant în Piatra-Neamț, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Piatra Neamț. Restaurantul se află în zona food court a mall-ului iar programul va fi zilnic, între orele 10:00 și 22:00. – anunță reprezentanții centrului comercial pe site.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alături de KFC, alte două restaurante noi pentru Piatra-Neamț vor fi Salad Box și Spartan.

Vezi și Concerte surpriză la noul Mall din Piatra-Neamț pe 1 și 2 Decembrie
(shoppingcitypiatraneamt.ro)

***

shopping-city-piatra-neamt-kfcKFC (Kentucky Fried Chicken) opereaza sub un contract de franciza prin care licenta este acordata companiei US Food Network SA. Primul restaurant a fost deschis in aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti. In prezent, compania detine peste 50 de restaurante KFC.

Calitatea produselor, modul exceptional de servire si standardele mentinute la un nivel constant ridicat au indreptatit echipele KFC din Romania sa castige numeroase premii europene si mondiale in competitia cu celelalte restaurante KFC din lume pentru Restaurant Excellence.

Indiferent ce-ai alege sa mananci, crispy strips, aripioare picante sau delicioasele sandvichuri cu piept de pui, placerea si dorinta de a reveni la KFC ramane prezenta.

Mai multe detalii gasiti si pe site-ul www.kfc.ro

D.M.B.
PUBLICITATE