Jurnalistul Gabriel Apetrii se retrage (temporar) din presă. Devine consultant și purtător de cuvânt al Prefecturii Neamț

După 16 ani de presă, jurnalistul pietrean Gabriel Apetrii a decis să se retragă (temporar) din această meserie în care a lucrat la Realitatea Media, 7 Zile, TVM, Tele 7 Neamt, TVR, 1 TV, Tele M și Agerpres (acesta fiind și ultimul loc de muncă). Astfel, își va dedica timpul unei noi provocări: consultant având în atribuții și rolul de purtător de cuvânt în cadrul Prefecturii județului Neamț 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După 16 ani frumoși și plini de realizări în presa nemțeană și cea națională, a venit vremea să accept o nouă provocare, de această dată venită din partea unui prieten. De altfel, poate nici nu aș fi acceptat să pun (temporar) ”penița în toc” dacă nu ar fi fost vorba de o prietenie sinceră. Pentru că pe baza acestei relații vechi, corecte și solide vom putea construi una instituțională, consultant – prefect!
În presă, am strâns amintiri cât pentru o carte, emoții cât într-un film, satisfacții cât pentru o viață.
Se cade să transmit sincere mulțumiri celor prin redacțiile cărora am trecut, care mi-au fost șefi și colegi, de la care am învățat mereu și pe care, poate, am reușit și eu să îi învăț câte ceva; Realitatea Media, 7 Zile, TVM, Tele 7 Neamt, TVR, 1 TV, Tele M și nu în ultimul rând AGERPRES. Mă înclin!
Este un moment încărcat de emoția unei despărțiri temporare de această meserie nobilă, pe care colegii mei o fac cu profesionalism și dedicație. Oferiți-le, în continuare, încrederea dumneavoastră!
Mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului care m-au primit într-un mod deosebit lângă ei. Sunteți deosebiți!
În rest, povestea merge mai departe. – a fost mesajul lui Gabriel Apetrii

PUBLICITATE