Jandarmii târgnemţeni au constatat o infracţiune cu violenţă în zona Pieţei Centrale


Miercuri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 11:00, jandarmii de la Târgu Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 45 de ani împreună cu fiul ei de 19 ani ar fi fost agresaţi de un bărbat în zona Pieţei Centrale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de jandarmi care a luat legătura cu persoana care a făcut sesizarea iar după efectuarea primelor verificări a rezultat că aspectele sesizate se confirmă iar conflictul dintre cele două persoane ar fi pornit în urma unor discuţii în contradictoriu pe tema clienţilor din piaţă.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar documentele procedurale de sesizare au fost predate Poliţiei Oraşului Târgu Neamţ pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Pentru conştientizarea urmărilor acestei fapte socialmente periculoase, în sensul răspunderii penale, Jandarmeria Neamţ informează cetăţenii că, potrivit art. 193 C.P., lovirea sau orice alte acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă iar dacă pentru leziunile traumatice provocate sunt necesare îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

D.M.B.
PUBLICITATE