Jandarmii din Neamț, fac apel la o campanie de donare de sânge

Marți, 3 noiembrie a.c., comisia pentru drepturile omului și drept umanitar din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț a lansat un apel de solidaritate pentru ajutorarea victimelor incidentului care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie în clubul Colectiv din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu acest gând a fost făcut un apel către întreg personalul unității pentru a ajuta la  aprovizionarea stocurilor de sânge din cadrul spitalelor în care sunt internați răniții, dând astfel o șansă celor care, din nefericire, în acest momente, se luptă pentru viața lor.

În aceste momente dureroase, putem să ne exprimăm întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Vă rugăm să fiți compatrioți și să vă alăturați prin voluntariat acestei campanii, în semn de solidaritate față de cei aflați în suferință, a ținut să precizeze inspectorul șef, colonelul Sorin Gherman.

Această campanie de donare de sânge se desfășoară în perioada 3-6 noiembrie iar până astăzi, 4 noiembrie a.c., un număr de 20 de jandarmi au trecut deja pe la Centrul de Transfuzie Sanguină Piatra Neamț, situat pe strada Traian, nr. 5.

Nu este prima dată când jandarmii nemțeni sunt voluntari de nădejde la astfel de campanii și dorim ca gestul nostru să reprezinte un îndemn și pentru alți concetățeni.

sursa Agerpres

PUBLICITATE