Italia: O femeie din județul Neamț și-a înjunghiat partenerul între picioare

Gest teribil săvârșit de o româncă, în Italia, (localitatea Cerlongo di Goito provincia Mantova), la sfârșitul lunii noiembrie. Ecaterina H., în vârstă de 34 de ani, din județul Neamț, a fost arestată și încarcerată în penitenciarul din Mantova după ce și-a înjunghiat partenerul în spate și în zona inghinală, în urma unui conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit gazetaromaneasca.com, totul s-a întâmplat în seara de 25 noiembrie la Cerlongo di Goito. Trecuse de puțin ora 17:00 când în bucătărie izbucnește o ceartă cutremurătoare. Cei doi, ambii români, încep să se jignească reciproc și să urle. Apoi femeia ia un cuțit și îl înjunghie pe bărbat în spate, între omoplați, ajungând să-i perforeze un plămân. Bărbatul s-a întors și în acel moment Ecaterina H. i-a înfipt lama în zona inghinală, riscând să-i secționeze artera femurală.

Bărbatul de 38 de ani, a ajuns de urgență la spital acolo unde medicii au constatat că acesta a avut noroc și a scăpat doar cu 30 de zile de îngrijiri medicale. Românca a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că nu mai suporta bătăile primite și acesta a fost motivul pentru care și-a înjunghiat partenerul.

PUBLICITATE