ISU Neamț: Și tu poți deveni salvator. Sute de locuri în școlile de pompieri din cadrul M.A.I.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ care şcolarizează elevi/studenţi în beneficiul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Sunt disponibile 121 de locuri pentru studii universitare (ofițeri), 265 de locuri pentru studii postliceale (subofițeri) și 104 pentru studii postliceale (maiștrii militari).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a urma cursurile academiilor sau școlilor militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean –  http://ijsunt.ro/admitere.php

Cei interesaţi se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ, cu sediul în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ telefon 0233/216816, 0233/216815, int. 27126, 27127.

PUBLICITATE