ISU Neamț – Pompierii, misiuni de degajare lebede moarte și stingere incendii

Misiune de degajare lebede moarte

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 30.01.2017, la ora 17:05, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe râul Bistrița din Piatra Neamț se află două lebede moarte. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și barca și au acționat pentru degajarea celor două lebede și predarea lor reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

Misiuni de stingere incendii

Luni, 30.01.2017, la ora 09:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Păstrăveni, sat Rădeni. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Luni, 30.01.2017, la ora 13:23, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Pâncești, sat Poienari. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

D.M.B.
PUBLICITATE