ISU Neamț – Persoane rănite în accidente și explozii de butelii


Sâmbătă, 03.09.2016, la ora 21:15, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre explozia unei butelii într-o gospodărie din localitatea Piatra Neamț, anexa Văleni. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipajul de stingere a asigurat măsurile PSI în zonă și au inspectat locuința afectată, iar echipajul SMURD TIM a asistat persoana rănită în urma exploziei, aceasta suferind arsuri de gradul I și II pe 45% din suprafața corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 04.09.2016 la ora 05:37, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Vânători Neamț, comuna Vânători Neamț, în care a fost implicat un autoturism. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. O ambulanță SAJ a preluat victima si a transportat-o la CPU al Spitalului orășenesc Tirgu Neamț.

Duminică, 04.09.2016 la ora 04:36, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier in localitatea Bradu, comuna Grințieș, în care un autoturism a intrat in coliziune cu un cap de pod rezultând o persoană rănită încarcerată. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Poiana Teiului, Detaşamentul de pompieri Tărgu Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și degajarea unei persoane de sex masculin, precum și pentru asigurarea măsurilor PSI. Persoana descarcerată, în vârstă de 40 ani, a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată către CPU Bicaz.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE