ISU Neamț – Patru incendii, stinse de pompierii nemțeni, ieri (9 martie)

Joi, 09.03.2017, la ora 08:44, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi la o locuinţă particulară în satul Oglinzi, comuna Răuceşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ.
Datorită intervenției prompte a pompierilor militari de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ, a fost limitată propagarea flăcărilor la construcţie. În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi .
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost necurăţarea de funingine coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 09.03.2017, la ora 11:32, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Crăcăoani, comuna Crăcăoani. La locul evenimentului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ şi un pompier voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Crăcăoani, însoţit de trei cetăţeni, care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars circa 4 ha vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spații deschise.

Joi, 09.03.2017, la ora 16:59, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coş de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi la o locuinţă particulară în satul Stânca, comuna Pipirig. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ.
Datorită intervenției prompte a pompierilor militari de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ şi a unui voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Pipirig însoţit de doi cetăţeni, a fost limitată propagarea flăcărilor la construcţie. În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi .
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost necurăţarea de funingine coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

Joi, 09.03.2017, la ora 23:28, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o baracă din lemn, proprietate necunoscută, în Municipiul Piatra Neamţ. La locul evenimentului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ care au stins incendiul. În urma incendiului, a ars o baracă din lemn cu o suprafaţă de cca. 10 mp şi circa 10 mp vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost coş de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

PUBLICITATE