ISU Neamț: Patru incendii stinse de pompieri în acest weekend

Duminică, 18.03.2018, la ora 07:36, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuinţă în municipiul Piatra Neamţ, str. Gheorghe Asachi. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD(EPA)din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului au ars obiecte de uz casnic din bucătărie și s-a deteriorat zugrăveala din locuință.
Două persoane au suferit arsuri de gradul II la nivelul feţei, membrelor superioare şi inferioare, una a fost preluata și transportată la UPU Piatra Neamţ de echipajul SMURD, iar o persoană a fost transportată cu mijloace proprii la spital înainte de ajungerea forțelor de intervenție.
Cauza probabilă de producere a incendiului: ,,formarea de amestecuri explozibile”, la transvazarea lichidelor inflamabile (benzină) din două recipiente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 18.03.2018, la ora 08:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un stâlp în municipiul Piatra Neamţ, str. 1 Decembrie 1918. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului a ars izolaţia cablurilor de telefonie şi internet aflate pe stâlp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,cablu electric defect”.

Sâmbătă, 17.03.2018, la ora 21:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coş de fum în localitatea Grumăzeşti. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ.
În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de fum necurăţat de funingine”.

Duminică dimineaţă, la ora 05:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coş de fum în comuna Bodeşti, sat Bodeştii de Jos. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de fum necurăţat de funingine”.

PUBLICITATE