ISU Neamț – patru incendii, ieri (25 ianuarie) pe raza județului


Miercuri, 25.01.2017 la ora 18:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei locuinţe particulare în localitatea Târzia, comuna Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat șase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 25.01.2017 la ora 19:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat un ofițer și unusprezece subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță EPA din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier și îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrice de încălzire improvizate sau amplasate corespunzător.

Miercuri, 25.01.2017 la ora 21:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Poiana, comuna Negrești. La locul evenimentului s-au deplasat opt subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță EPA din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars aproximativ 2 ml grindă lemn și 1 ml tavan cu scândură și lut. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Miercuri, 25.01.2017 la ora 04:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un atelier de mobilă în localitatea Tîrgu Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat un ofițer și patrusprezece subofiţeri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului au ars 1 mc cherestea, resturi menajere, scule de mână și obiecte de mobilier. Cauza probabilă a incendiului: depozitarea cenușei și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

D.M.B.
PUBLICITATE