ISU Neamț – Patru incendii au avut loc în acest weekend

Share on Facebook11Tweet about this on Twitter

Vineri, 28.10.2016, la ora 09:23, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre un incendiu la un container de gunoi pe Aleea Garofiței în Municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț care au stins incendiul. Au ars 2 containere din plastic.Cauza probabilă a incendiului:fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă, 29.10.2016, la ora 09:07, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre un incendiu la o casă din localitatea Tarcău. La locul intervenției s-au deplasat 7 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și o ambulanță SAJ. Când echipajul a ajuns la fața locului, a constatat că incendiul se manifesta puternic la casa construită din bârne. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars casa din bârne de lemn pe cca 50 mp, acoperișul cu învelitoare din tablă pe cca 80 mp, mobilierul. În urma incendiului a decedat un bărbat de 58 de ani care locuia singur, ceea ce a dus la observarea cu întârziere a incendiului și a făcut imposibilă salvarea acestuia. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum deteriorat. (vezi articol – AICI)

Duminică, 30.10.2016, la ora 09:34, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre un incendiu la un stog de fân în curtea unei locuințe din localitatea Grumăzești. Pentru stingerea incendiului, la locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. A ars aproximativ 1 tonă de fân. Cauza probabilă a incendiului – autoaprindere.

Duminică, 30.10.2016, la ora 17:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre un incendiu la coșul de fum al unei locuințe din orașul Tîrgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 4 subofițeri cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. A ars funinginea de pe canalul de fum. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum necurățat.

D.M.B.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.