ISU Neamț – patru incendii în acest weekend


Vineri, 30.09.2016 la ora 13:02, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în loc. Răucești, com. Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 200 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 30.09.2016 la ora 16:12, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în loc. Răucești, com. Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 1800 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 01.10.2016, la ora 10:25, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o hală pentru depozitarea utilajelor agricole din orașul Tg. Neamț. La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și șase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars instalația electrică de la o mașină de sertizat furtunuri. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit.

Sâmbătă, 01.10.2016, la ora 19:05, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Dobreni din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 40 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

D.M.B.
PUBLICITATE