ISU Neamț: O femeie din Piatra-Neamț, găsită decedată în apartament

Misiune deblocare ușă apartament în mun. Piatra Neamt

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marti, 12.06.2018, la ora 16:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că o persoana nu raspunde la usa apartamentului si se simte un miros intepator pe holul blocului.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii salvatori cu o autospecială de descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamt. Persoana de sex feminin B.A. in varta de 77 de ani a fost gasita decedata in bucataria locuintei.

Misiune deblocare ușă apartament în mun. Roman

Marti, 12.06.2018, la ora 14:42, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că o persoana este blocata in locuinta.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii salvatori cu o autospecială de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Persoana a fost deblocata, aceasta fiind preluata de un echipaj al SAJ si transportata la spital.

PUBLICITATE