ISU Neamț – Misiune de asanare pirotehnică, asistență persoane și stingere incendiu


Misiuni de asanare pirotehnică

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 04.11.2016, la ora 10:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre descoperirea unui element de muniție la un agent economic din mun. Roman. La locul intervenţiei s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț, cu 2 subofițeri și autospeciala pirotehnică, care a ridicat, în vederea depozitării și ulterior a distrugerii, 1 grenadă de mână defensivă. Muniția a fost descoperită de un angajat, pe timpul lucrului.

Misiuni asistență persoane

Vineri, 04.11.2016, la ora 11:00, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112”, despre un copil în vârstă de 10 luni care a rămas blocat într-un autoturism în municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie și o autospecială pentru descarcerare. Ajunși la locul intervenției, pompierii salvatori au folosit scara culisabilă din dotare, pentru a pătrunde în apartamentul proprietarului, de unde au preluat cheile de rezervă ale autoturismului care era parcat în fața blocului și astfel au ajuns în siguranță la copil.

Misiune de stingere incendiu

Sâmbătă, 05.11.2016 la ora 13:01, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei locuințe din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat imediat incendiul. Au ars aproximativ 3 mp din acoperișul casei, alcătuit din astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului – cablu electric defect.

D.M.B.
PUBLICITATE