ISU Neamț – luni (29 august), trei incendii pe raza județului


Luni, 29.08.2016, la ora 10:15, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în orașul Târgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La intervenție au mai participat 2 voluntari din cadrul SVSU Târgu Neamț.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manisfesta la vegetația uscată dintr-o curte, ulterior propagându-se pe terenul unui operator economic din vecinătate.
Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 310 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fără respectarea regulilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 29.08.2016 la ora 13:44, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Timișești, sat Zvorănești. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer, 1 maistru militar și 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un autocamion de intervenție cu rezervor de apă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars: 2 mp. acoperiș șopron cu învelitoare din carton asfaltat, 32 mp acoperiș anexe cu învelitoare din azbociment, 100 mp acoperiș casă cu invelitoare din plăci de azbociment și tablă, 2 stoguri de fân, 1 mc. lemne de foc și bunuri casnice și mobilier din anexe. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat corespunzător față de elementele combustibile ale acoperișului.

Luni, 29.08.2016, la ora 15:27, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Piatra-Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.
Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars: cca. 300 mp. vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise. – se arată în comunicatul ISU Neamț

Dan Mihail B.
PUBLICITATE