ISU Neamț – Incendii la un complex de locuințe, o mașină și două case


Miercuri, 19.10.2016, la ora 13:39, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars ventilatorul de climatizare, portiera dreapta, bordul din material plastic și instalația electrică. Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 19.10.2016, la ora 18:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un complex de locuințe sociale din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 21 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță și un autoturism, care au acționat pentru stingerea incendiului. A ars acoperișul pe cca 400 mp cu învelitoare tabla, șindrilă, plăci azbociment și deșeuri textile pentru izolare. S-au degradat plafoanele construite din rigips și materiale termoizolante textile, parchet și dușumele din 9 locuințe sociale. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Joi, 20.10.2016, la ora 00:44, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Brusturi. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru stingerea incendiului. A ars acoperișul pe cca 30 mp cu învelitoare de azbociment și astereală din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Joi, 20.10.2016, la ora 04:59, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars cca 0,5 mc lemn de foc și cca 20 m instalație electrică. Cauza probabilă a incendiului: echipamente de iluminat electric amplasate necorespunzător.

D.M.B.
PUBLICITATE