ISU Neamț – Cinci incendii stinse de pompierii nemțeni pe raza județului

Marți, 21.03.2017, la ora 09:32, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că iese fum pe geamul de la bucătărie a unei garsoniere în mun. Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofițer și 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma incendiului a ars o tigaie cu mâncare uitată pe foc. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost un aparat de gătit nesupravegheat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 21.03.2017, la ora 12:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu la o fânărie în localitatea Slobozia, oraș Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofițer și 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma incendiului a ars grajdul cu fânărie de paie și 3 tone de furaje. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost fumatul în locuri nepermise.

Marți, 21.03.2017, la ora 13:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu de deșeuri anvelope în mun. Roman. La locul evenimentului s-au deplasat  4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma incendiului au ars cca 20 de anvelope. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Marți, 21.03.2017, la ora 16:31, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu de vegetație uscată în localitatea Poiana Largului. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de intervenție Poiana Teiului. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe aproximativ 200mp. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Marți, 21.03.2017, la ora 17:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre  un  incendiu la un garaj în localitatea Vadurele, com. Alexandru cel Bun. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofițer și 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars garajul în totalitate pe o suprafață de aprox 20mp. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost modul de operare greșit.

PUBLICITATE