ISU Neamț – 3 incendii, într-o zi, în Piatra-Neamț, Roman și Icușești


Luni, 24.10.2016, la ora 11:59, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la o garsonieră din mun. Piatra Neamț. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 24.10.2016, la ora 16:16, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la un apartament din mun. Roman.
La locul intervenției s-au deplasat 14 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței, în bucătărie. Incendiul a fost localizat și lichidat imediat.
Au ars bunurile materiale din bucătărie: aparatură electrocasnică și piese de mobilier.
Cauza probabilă a incendiului – aparat de gătit nesupravegheat.

Luni, 24.10.2016, la ora 18:30, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la o casă din satul Icușești, comuna Icușești.
La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.
Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei construit cu astereală din lemn și învelitoare din tablă.
Cauza probabilă a incendiului – coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

al curentului electric.

D.M.B.
PUBLICITATE