Irinei Bordeianu i s-a cântat imnul la mondiale. Pentru titlul mondial, pietreanca a alergat 255 km prin munți

Irina Bordeianu a intrat, în data de 30 iulie 2017, în istoria Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. De asemenea, antrenoarea Iulia Olteanu Negură a intrat în cartea de istorie a clubului nostru. Irina Bordeianu este primul sportiv legitimat la CS Ceahlăul Piatra Neamț care a devenit CAMPION MONDIAL într-un sport olimpic. Iar antrenoarea se bucură de aceeași premieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Irina Bordeianu, care a plecat din Urecheni la 13 ani, s-a bucurat de succesul amintit mai sus în urma întrecerii găzduite de localitatea italiană Premana, titlul pe echipe revenind după un traseu de 6,5 kilometri, în urcare de altitudinea de 1200m la cea de 1600m. – notează clubulsportivceahlaul.ro

”Ea a terminat cursa pe locul 12, la individual, dar echipa a fost cea mai bună. Alexia Hecico a fost pe 4, iar Gabriela Doroftei pe locul 5, ]n timp ce Melinda Zudor s-a clasat mai jos. Ca echipă, România a avut cel mai bun rezultat. Bucuria este și a fost imensă. Cred câ nici acum Irina nu realizează ce a făcut împreună cu celelalte fete” , a declarat pentru aceeași sursă citată Iulia Olteanu Negură, care la aproape 30 de ore de la concurs a înțeles că și ea a intrat in istoria CS Ceahlăul, ca antrenor.

Mai multe puteți citi – AICI

 

sursa: clubulsportivceahlaul.ro
PUBLICITATE