IPS Teofan a participat la conferința preoțească de primăvară la Piatra-Neamț

Luni, 16 aprilie 2018, Parohia „Sfântul Gheorghe” din Piatra-Neamț a găzduit întâlnirea semestrială a preoților din Protopopiatul Piatra-Neamț, eveniment la care a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ziua a început cu săvârșirea Sfintei Liturghii de către ierarh și un sobor de clerici iar părintele Ioan Tănăselea de la parohia Hârțești a fost hirotesit de Părintele Mitropolit întru duhovnic.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan a subliniat ideea de unitate de credință și neam, care pornește în primul rând din noi și le-a vorbit preoților și credincioșilor prezenți despre realitatea unității.

Părintele paroh Gheorghe Ailioaie și părintele Ion Papuc au mulțumit Înaltpreafințitului Părinte Teofan pentru faptul că a slujit la acest sfânt locaș și pentru popasul prilejuit de organizarea întâlnirii semestriale din primăvara acestui an în Biserica „Sfântul Gheorghe”, aceștia dăruindu-i Părintelui Mitropolit din partea comunității icoana Maicii Domnului.

 (Pr. Ștefan Zaharia)

Mai multe puteți citi – AICI

sursa: mmb.ro
PUBLICITATE