IPJ Neamț – Surprinși în timp ce conduceau sub influența alcoolului


În ziua de 21.08.2016, polițiștii rutieri au depistat în flagrant un bărbat de 54 de ani, din Târgu Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Rezultatul testării conducătorului auto a indicat o valoarea de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 21/22.08.2016, polițiștii rutieri au surprins în flagrant pe raza orașului Târgu Neamț, un tânăr de 24 de ani, din Iași, care conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu fiind sub influenta băuturilor alcoolice, conform rezultatului pozitiv al testării acestuia cu aparatul etilotest.

În seara zilei de 21.08.2016, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi despre comiterea unui accident de circulaţie în satul Ruseni.
La faţa locului polițiștii au identificat conducătorii auto implicați în accidentul soldat doar cu pagube materiale, o tânără de 24 de ani din Roznov și o femeie 56 de ani din Borlești. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că femeia de 56 de ani se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

În toate cele trei cauze cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. – se arată în comunicatul IPJ Neamț

Dan Mihail B.
PUBLICITATE