IPJ Neamț: Șoferul dubei, vinovat în accidentul de aseară din Piatra-Neamț

Un accident, cu victimă, a avut loc în această seară în municipiul Piatra-Neamț. Incidentul s-a produs în jurul orei 19.30, în sensul giratoriu din zona Muzeului de Istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, se pare că în timp ce un bărbat de 31 de ani se deplasa pe bulevardul Traian către Hotel Ceahlău, la intersecția cu bulevardul Decebal, nu ar fi acordat prioritate de trecere în sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu un autoturism (condus de un bărbat de 52 de ani) care circula dinspre bulevardul Decebal către strada Dacia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 43 de ani. Victima a fost transportată la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pe vătămare corporală din culpă.

Conform ISU Neamț, joi, 08.03.2018, la ora 19:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier în sensul giratoriu de la Muzeul de Istorie din mun. Piatra Neamț. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Ajunse la locul evenimentului, forţele, au intervenit pentru deblocarea unei femei, aflată pe locul din dreapta față al unui autoturism, în varstă de 43 de ani. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț.

PUBLICITATE