IPJ Neamț – Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic

În ziua de 10.02.2017, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au intervenit în cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale și produs în localitatea Alexandru cel Bun. La fața locului a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din Pângărați, care a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Bicaz-Piatra Neamț, a pierdut controlul vehiculului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe partea dreapta. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoarea de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 10/11.02.2017, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic, pe B-dul Decebal, un autoturism condus de către un bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua de 11.02.2017, în jurul orei 14.15, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs în Roman și soldat doar cu pagube materiale. La fața locului a fost identificat un bărbat de 52 de ani, din Tămășeni, stabilindu-se că acesta a condus un autoturism pe strada Sucedava, din direcția Bicaz-Piatra Neamț, a pierdut controlul vehiculului şi s-a oprit într-o movilă de zăpadă din afara carosabilului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 11/12.02.2017, o patrulă din cadrul Poliției orașului Roznov a depistat în trafic, pe str. Calea Tazlăului, un conducător de moped, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Borlești, ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența alcoolului.

În toate cazurile polițiștii au reținut permisele de conducere și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

D.M.B.
PUBLICITATE