IPJ Neamț: Polițiștii au tras cinci focuri de armă pentru aplanarea conflictului

ACTUALIZARE: Zece persoane au fost reținute de polițiști după bătaia din Târgu-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scandal cu focuri de armă după ce două clanuri rivale s-au bătut joi seara (5 iulie) în centrul orașului Târgu-Neamț (strada Radu Teoharie).

La data de 5 iulie, în jurul orei 21:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Târgu-Neamț au fost sesizați să intervină la un conflict spontan izbucnit pe strada Radu Teoharie, între două familii de etnie romă.

Întrucât în urma intervenției polițiștilor, persoanele nu au încetat actele de violență, au fost executate cinci focuri de armă în plan vertical, în vederea aplanării conflictului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

Efectivele existente la fața locului au fost suplimentate cu forțe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi care au dispersat persoanele de etnie romă.

Vezi și [VIDEO] Neamț: Imagini noi cu luptele din mijlocul orașului. S-au tras focuri de armă

Polițiștii desfășoară activități de cercetare la fața locului, sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și linștii publice. De asemenea, sunt întreprinse activități în vederea identificării participanților la conflict și tragerea la răspundere penală a acestora.” – ne-a declarat Georgiana Moşu, IPJ Neamț

De suferit au avut și locuitorii din zonă care s-au trezit cu geamurile sparte sau cu mașinile avariate.

Vezi video de la scandal – AICI

PUBLICITATE