IPJ Neamț – Permise reținute și dosare penale pentru șase șoferi „aghesmuiți”


Ieri, 31 iulie, polițiștii au identificat în trafic șase conducători auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au fost depistați în trafic, pe raza localităților Costișa, Războieni, Sagna, Timișești, Girov și Piatra Neamț. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, cea mai mare valoare a rezultatelor a fost de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Exemplu:
În noaptea de 01.08.2016, ora 00.55, în urma unei sesizări, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au identificat un bărbat de 38 de ani, din Timișești, care a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate a rezultat că acesta a condus un autoturism pe DN 15B în satul Plăieşu, iar într-un viraj la stânga a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu gardul unei locuinţe, pe care l-a distrus pe o lungime de 5 metri şi cu autovehiculul parcat în faţa porţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. – se arată într-un comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE