IPJ Neamț – A încercat să fugă de polițiști dar a fost imobilizat în trafic


În ziua de 14.01.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, în comuna Dragomirești și au sesizat în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, efectuând manevra de viraj stânga pe o stradă lăturalnică. În continuare, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care pe fondul neadaptării vitezei la condițiile carosabilului a derapat.

A fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Târgul Frumos, care era însoţit pe scaunul din dreapta faţă de un alt tânăr de 26 ani, din Piatra Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere, fapt pentru care s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere.

Vezi și Urmărire ca-n filme în Neamț. Polițiștii au tras 12 focuri de armă, dar tot nu l-au oprit

D.M.B.
PUBLICITATE