IPJ Neamț: În accidentul cu cinci victime, șoferul a intrat cu mașina într-un copac

La data de 17 iunie, în jurul orei 18:30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un eveniment rutier, soldat cu victime, produs la Bârgăuani (localitatea Baratca).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform putătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, în urma primelor cercetări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 39 de ani, din Vaslui, care a condus un autoturism pe DN 15 D – Bârgăuani, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală atât a conducătorului auto, cât şi a două minore de 10 şi 11 ani, dar şi a două femei de 39 şi 40 de ani, toate din Vaslui, pasagere în autoturism.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de descarcerare, dar pompierii au constatat că persoana rămasă inițial încarcerată a reușit sa iasă până la sosirea celor de la ISU Neamț.

Victimele au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale, nerămânând internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, continua cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE