IPJ Neamț: Efective angrenate pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, de Ziua Unirii Principatelor Române

În contextul zilei de 24 ianuarie și a celebrării celor 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, conducerea IPJ Neamț a dispus suplimentarea dispozitivului de ordine și liniște publică, pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentelor derulate pe raza orașelor în această zi de sărbătoare națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, sunt organizate patrule de siguranţă publică și echipe de intervenție, fiind angrenați 32 de polițiști din cadrul polițiilor municipale. Măsurile de suplimentarea a efectivelor au ca scop și asigurarea intervenției rapide atunci când suntem sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în dispozitivele de siguranță publică fiind incluși și jandarmi.

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe arterele aglomerate, în centrele orașelor unde vor avea loc evenimente, pentru fluidizarea traficului rutier.

Recomandăm cetăţenilor, care intenţionează să participe la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.
Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să nu păstreze portofelul în buzunarul din spate al pantalonului. Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea zonei unde are loc evenimentul, le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate

PUBLICITATE