IPJ Neamț – două accidente, în acest weekend, pe raza județului


În data de 15 decembrie a.c., orele 20.58, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de Spitalul de Urgență Roman despre faptul că la acea unitate medicală s-a prezentat o femeie de 52 ani din Roman care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs în aceeași zi în jurul orei 17.20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 56 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu a surprins și accidentat ușor un pieton de 52 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior la domiciliul său, în jurul orei 22.16.

În urma testării cu aparatul etilotest polițiștii au stabilit că acesta se afla sub înfluența alcoolului.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În data de 17 decembrie a.c., orele 08.10, pe DJ 156A, pe raza localității Ruseni, comuna Borlești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 25 ani din comuna Borlești conducea un autoturism pe DJ 156A, pe raza localității Ruseni, a surprins și accidentat grav un pieton de 70 ani din comună care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului

D.M.B.
PUBLICITATE