IPJ Neamț – 6 posturi de agenți conductori de câini


Dacă vrei să devii polițist, iubești câinii și nu ești alergic la ei, ai șansa să ocupi unul dintre cele 6 locuri de agenți conductori de câini, scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, s-a dat startul pentru ocuparea celor 59 de posturi de polițiști, prin încadrare directă, de agenți în structurile de ordine publică, poliție rutieră și conductori de câini de serviciu.

Dintre acestea, 6 sunt destinate celor care sunt iubitori de câini și vor să aibă o carieră în poliție, funcțiile de agent de poliție regăsindu-se în cadrul polițiilor municipale și orășenești, respectiv Poliția mun. Piatra Neamț – 3, Poliția mun. Roman – 1, Poliția orașului Târgu Neamț -1 și Poliția orașului Bicaz -1.  Cei care vor obține posturile vor fi învățați, pe lângă munca de poliție, să lucreze cu partenerul canin, să capete încredere unul în celălalt, să formeze o adevărată  echipă.

Până ieri, în jurul orei 16.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost depuse 68 de cereri, pentru înscrierea la concursurile organizate pentru posturile de agenți de poliție, prin încadrare directă, 7 dintre acestea vizând structura de poliție canină.

Vă așteptăm să vă înscrieți și mult succes! – se arată într-un comunicat al IPJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE