Ionel Arsene, vizită inopinată la Spitalul Județean Neamț. Concluzia: NU SUNT PROBLEME!

După valul de nemulţumiri şi de critici la adresa condiţiilor din spital, preşedintele CJ Neamţ a efectuat astăzi (22 mai) o vizită inopinată. În urma vizitei, a nelipsitei şedinţe foto şi a declaraţiilor în faţa camerelor de luat vederi, concluzia a fost previzibilă: NU SUNT PROBLEME. ”Nu am constatat nereguli majore…” ca să-l cităm exact pe liderul PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aşadar, gândacii care mişună prin spital şi care au făcut subiectul mai multor reacţii ale bolnavilor din spital dar şi al articolelor de presă, au lipsit de la vizita inopinată a preşedintelui. Putem spune, aşadar, că dacă nu au fost zăriţi de ochiul ferm şi ager al preşedintelui Arsene, gândacii nu există. Sau dacă există, „sunt puşi de cineva intenţionat, la poză”…vorba unui clasic în viaţă.

Și pentru că problemele nu se opresc aici, până se vor termina lucrările de reabilitare și extindere la Secția Pediatrie (sperăm ca până la sfârșitul anului), astfel de situații vor deveni mai greu de controlat în această perioadă. – după cum a declarat Ionel Arsene.

La final, preşedintele Arsene a atras încă o dată atenţia cadrelor medicale să acorde o atenţie sporită bolnavilor. În rest, administrarea spitalului funcţionează ca unsă.

Nu putem să nu remarcăm două comentarii sugestive la postarea cu vizita la spital a preşedintelui Ionel Arsene: „Ceausescu în vizită de lucru…”, sau „Vizita inopinata? …sa-i spui lui mutu asta…In Spital se stia de 4 zile de asta…” dar şi o laudatio făcută din suflet de unul din activiştii PSD: „…Îndrăzneşte să crezi în Ionel Arsene”

Şi ca să nu fim consideraţi răutăcioşi, remarcăm că la această vizită inopinată au fost folosite doar 14 fotografii la postarea de pe pagina de socializare a lui Ionel Arsene.

Nota Bene – Faptul că nu sunt probleme la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț o demonstrează și vizita ministrului sănătății, de vineri (19 mai)… la Roman. Altfel, am fi îndreptățiți să credem că ministrul a ales Romanul pentru a-i face campanie electorală candidatului PSD la primărie.

PUBLICITATE