Ionel Arsene, președinte CJ Neamț, a verificat stadiul pregătirilor pentru noul an școlar în unitățile de învățământ din județ


20160812__MG_2416_foto_www.cipanu.roPreședintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a deplasat vineri, 12 august, în localitățile Bira și Boghicea pentru a vizita școlile și grădinițele din cele două comune. Președintele Consiliului Județean a vrut să vadă stadiul pregătirilor pentru începerea noului an școlar, dar să afle și problemele cu care se confruntă instituțiile de învățământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Suntem aproape de începerea noului an școlar și trebuie să ne mobilizăm să pregătim școlile pentru elevii și profesorii din Neamț așa cum se cuvine. Am găsit în teren câteva probleme, dar până în septembrie le vom rezolva pe toate, astfel încât anul școlar să se desfășoare în bune condiții în cele două localități”, a declarat președintele Ionel Arsene.

În cadrul vizitei, președintele Consiliului Județean s-a întâlnit și cu o parte a primarilor din zona Roman pentru a discuta despre situația școlilor din localitățile pe care le administrează, dar și pentru a inventaria alte probleme cu care se confruntă comunitățile din care fac parte. În urma întâlnirii au fost întocmite fișe de nevoi pentru fiecare localitate, urmând ca președintele Consiliului Județean să le asigure sprijin și finanțare în vederea soluționării problemelor existente.

Comunicat CJ Neamț
PUBLICITATE