Ionel Arsene: noul manager a reușit să îmbunătățească situația spitalului


Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a făcut astăzi o vizita de lucru la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Președintele Arsene a vizitat saloanele din corpul vechi dar a verificat totodată și stadiul lucrărilor la noul corp de clădire. La finalul vizitei, acesta s-a întalnit cu medicii șefi de secții și șefii de servicii pentru a inventaria problemele existente pe fiecare secție în parte și a face o prioritizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

20161005_170055„Vizita de astăzi a fost extrem de utilă pentru mine. Am vazut la fața locului care sunt problemele cu care se confrunta Spitalul de Urgență și am avut posibilitatea să discut direct cu medicii despre nevoile fiecarei secții din unitate. Așa cum am arătat și în timpul vizitei, cred că lucrările aflate în derulare la Spitalul de urgență trebuie realizate într-un ritm mai susținut și cu mai multă eficiență pentru a fi finalizate cât mai repede. As vrea sa avem in vedere cu totii ca trebuie sa lucram in interesul cetatenilor pe care ii reprezentam si pentru binele acestora. Aceasta trebuie sa fie motivatia noastra intotdeauna si sper ca toti cei cu care colaboram sa inteleaga acest lucru. Ma bucur sa vad ca, desi se afla la conducerea unitatii de doar doua luni, domnul Liviu Negelschi a reusit sa imbunatateasca situatia spitalului”, Ionel Arsene, presedinte Consiliul Județean Neamț.

Președintele Consiliului Județean a asigurat conducerea Spitalului că în perioada imediat urmatoare va debloca posturile și vor fi scoase la concurs atat posturi de medici cât și de asistente și inirmiere, astfel încât personalul care deservește pacienții ce se adresează spitulului din Piatra Neamț să fie suficient. De asemenea, în urma vizitei, președintele s-a declarat nemulțumit de ritmul în care se lucrează la proiectele de reabilitare demarate pe diverse secții și a stabilit ca saptamana viitoare conducerea Spitalului Județean să aibă o întalnire cu reprezentanții direcției tehnice din cadrul Consiliului Județean pentru a stabili sarcini și termene de finalizare precise pentru investițiile aflate în derulare.

D.M.B.
PUBLICITATE