Ionel Arsene: „Guvernul se bazează pe o majoritate parlamentară stabilă și funcțională”

‘PSD a fost și va rămâne un partid unit, indiferent de situațiile grele prin care trece. Nu s-a pus nicio secundă problema ca PSD să nu mai susțină un Guvern din care face parte și care, în timpul mandatului, a reușit o serie de rezultate foarte bune pentru România. Victor Ponta este premierul României, unul dintre cei mai buni pe care i-a avut țara noastră, el beneficiind pe mai departe de încrederea și sprijinul partidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Premierul Victor Ponta, precum și alți foști miniștri PNL și chiar președintele Klaus Iohannis, trebuie să beneficieze de o prezumție de nevinovăție. Îmi pare rău să văd această dublă măsură când vine vorba de președintele statului și de PNL în privința situației juridice a unei persoane.

Văd cum PNL a căzut pradă unei politici a propriului interes, fără să țină cont de românii obișnuiți și de problemele lor. Prin politizarea actului de justiție, PNL își dorește să creeze în România instabilitate politică. Într-un context regional tensionat, țara noastră are nevoie de predictibilitate și calm. Moțiunea de cenzură este o armă legitimă a Opoziției, dar PNL pare că doar asta știe să facă: moțiuni peste moțiuni și cereri absurde de demisie.

Nu pot să nu remarc un alt lucru — PNL tratează în mod selectiv și în funcție de interes dosarele din justiție. PNL se pretinde un apărător al justiției, însă, în același timp, apără justiția doar când îi convine și o folosește după bunul plac în jocurile politice. Așa ceva nu e normal.

La acest moment, Guvernul se bazează pe o majoritate parlamentară stabilă și funcțională. Ceea ce tot vedem în legătură cu presupuse neînțelegeri sunt doar speculații și zvonuri, care trebuie ignorate de cetățeni’.

Comunicat de presă PSD Neamț

PUBLICITATE