Ionel Arsene apare în mesajele private ale liderilor PSD din timpul protestelor anti-OUG 13

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat o serie de mesaje dintre Liviu Dragnea şi zeci de lideri PSD, dintr-un grup Whatsapp, din timpul protestelor anti-OUG 13.
Rise Project a dezvăluit cum s-a mobilizat PSD-ul pe WhatsApp în perioada OUG 13, pentru a organiza un „miting pentru aparărea României”, dar și cum președintele partidului, Liviu Drgnea, îi urmarea pe „dizidenți” pe Facebook. Totodată, Rise Project scrie și despre afacerile din partid, care leagă oamenii din interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liviu Dragnea a avut, în perioada Ordonantei 13, împreuna cu alti oameni de frunte ai partidului, un grup de comunicare PSD pe WhatsApp, de unde a coordonat întregul „sistem de apărare”. Grupul se intitula „Comunicatori PSD” și era alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD. Aproape toți, demnitari publici. Miniștri, foști și actuali, deputați, senatori – spuma PSD – au funcționat atunci ca o celulă de criză.

Într-una dintre capturile de pe grupul Comunicatori PSD”, pusă de DL SD (Liviu Dragnea), apare poza de profil a președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene (vezi foto). Captura a fost realizată de pe profilul lui Ionel Arsene și trimisă lui Dragnea, acesta postând-o pe grup. Pe scurt, în postarea respectivă, europarlamentarul Corina Crețu aprecia mesajul unei disidente PSD (Aurelia Cristea). Astfel, Ionel Arsene o „pârăște” pe Corina Crețu iar Dragnea uită să-l decupeze din captură.

Despre întreaga anchetă a celor de la Rise Project puteți citi – AICI

PUBLICITATE